De Transardense route is 153 kilometer lang en slingert dwars door het hart van de Ardennen van La Roche tot Bouillon. Je wandelt dagenlang door uitgestrekte bossen, langs oevers van rivieren met snelstromend water en door stille Ardense dorpen.

Deze meerdaagse wandeling verbindt de valleien van de Ourthe, Lesse, Lhomme en Semois, waardoor je flink klimt en daalt. Maar dat levert je dan ook mooie panorama’s over deze schitterende streek.

De route is uitgezet en bewegwijzerd door de organisatie 'la Maison de la Randonnée GTA Belgique asbl'. Je kunt een beroep doen op de commerciële zusterorganisatie Europ’aventure. Zij kunnen al je overnachtingen (van camping tot luxehotel), je bagagevervoer of zelfs een gids voor je regelen.

Wandelgids

De gids van de Transardense route beschrijft de afwisselende tocht in etappes en twaalf korte luswandelingen van een halve dag door hoogstammige beukenbossen en donkere naaldwouden, langs glooiende akkers en weilanden, door besloten dorpen en gehuchten, langs bochtige riviertjes en door valleien.

Bestel de gids

Links

Transardense route volgens trekkings.be, met uitgebreide informatie over de tocht en wandelverslagen van de etappes.
la Maison de la Randonnée GTA Belgique asbl
Europ’aventure
Ga naar de welkompagina
aanmelden nieuwsbrief