Nederland

Buitenleven

Buitenleven gaat over wonen, koken, tuinieren, natuur, cultuur en de mooiste plekjes in Nederland. In elke editie brengen we mooie fotoreportages en informatieve en onderhoudende artikelen over de wisseling van de seizoenen, de romantiek van het platteland en de pracht van ons culturele erfgoed. Buitenleven verschijnt 6 x per jaar.

de Reisgids

Zoveel prachtige bestemmingen waar zoveel te zien en te genieten is. De Reisgids is een onafhankelijk blad dat u de wereld van toeristische bestemmingen laat zien op een kritische en professionele manier. Zij geeft u nuttige tips en helpt u bij het maken van een weloverwogen keuze voor uw vakantiebestemming.

U leest in De Reisgids over bekende en verrassende landen, streken en steden in binnen- en buitenland. Verder biedt De Reisgids u informatie over reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen, prijzen en verzekeringen. Ook staat in elke nummer een quicktest. Hierin wordt een product getest en worden de verschillende merken vergeleken. Kortom, voor een goede voorbereiding en voorpret leest u dus De Reisgids.

En route

En Route is niet het enige Nederlandse blad over Frankrijk. Maar het is duidelijk wel het het meest inhoudelijke ťn het minst commerciŽle. Met een hecht team van redacteuren doen we ons uiterste best om onze lezers vijf keer per jaar aangenaam te verrassen met een boeiend en veelzijdig blad over Frankrijk, het Frans en de Fransen.

Allerlei ontwikkelingen worden belicht: in de literatuur, taal, film, muziek, mode en gastronomie. Bovendien is er in ieder nummer uitgebreid aandacht voor de beschrijving van een streek of stad ťn voor het uitdiepen van een bijzonder thema. Op deze site presenteren wij u een selectie van de onderwerpen die de afgelopen tijd aan bod zijn gekomen.


National Geographic Magazine (nederlandstalig)

National Geographic, het mooiste magazine ter wereld, verschijnt sinds oktober 2000 ook in een nederlandstalige eidtie. Van het wereldberoemde tijdschrift met de gele rand heeft voor deze Nederlandstalige editie een eigen redactie.

Onverwacht Nederland

Magazine van Staatsbosbeheer, verschijnt vier keer per jaar. Een blad over de nartuur in Nederland, een activiteitengids met een aanbod van excursies en andere uitstapjes en aanbiedingen. In elk nummer van Onverwacht Nederland vindt u twee routes met tips van de boswachter

Op Lemen Voeten

Op Lemen Voeten is al meer dan 20 jaar het wandeltijdschrift. Voor luchtige stappers en ruige buffelaars. Met korte en lange tochten in Nederland en Europa. Veel aandacht voor landschap, natuur en cultuur. Op Lemen Voeten verschijnt 5x per jaar.

Op Pad

Op Pad wordt uitgegeven door de ANWB en is een tijdschrift voor actieve buitensporters, met informatie over wandelen, fietsen, kanoŽn. Op Pad verschijnt in 9 keer per jaar.

Roots

Roots (voorheen Grasduinen) is een natuurmagazine over Nederland, dat maandelijks verschijnt. In het blad staan reportages met fraaie natuurfoto`s en tips om zelf wandelend, fietsend en varend de natuur in te trekken.

Runner`s World

hťt meest gelezen tijdschrift op het gebied van hardlopen.

Elke maand boordevol met informatie over de loopsport met onder andere: ē Reportages ē Interviews ē Uitslagen ē Tips over voeding, training en blessures

Seasons

Seasons is het tijdschrift voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Reizen naar plaatsen en streken waar je nog kunt genieten. Gerechten klaarmaken met pure en verse ingrediŽnten. Mooie kleding dragen van goede en duurzame kwaliteit. Dat is Seasons in een notendop. Echt iets voor u!

Te Voet - wandelkrant

Verschijnt 10 keer per jaar. Met interviews, wandelnieuws, wandeltochten, actuele wandelagenda en vier maal per jaar een special.

Toeractief

Wandelend of fietsend genieten van de mooiste plekjes in Nederland. Toeractief is een unieke combinatie van een magazine en een handig Routeboekje boordevol eigen wandel- en fietsroutes, sfeervolle reportages, handige tests en het laatste nieuws op wandel- en fietsgebied. Toeractief verschijnt zes keer per jaar.

BelgiŽ

De Wandelvogel

fiets- en wandeltijdschrift van de Vlaamse Wandel- en Omnisportfederatie (VWO) vzw

De Wandelvogel - het oorspronkelijke ledenblad van de Vlaamse Wandelaarsbond - biedt een mix van zeer praktisch wandel- en fietsnieuws. Je wordt geÔnformeerd over wandel- en fietsroutes in binnen- en buitenland, waarbij Vlaanderen wel de meeste aandacht krijgt. Nieuwe materialen, vooral wandel- en fietsuitrustingen worden op de voet gevolgd.

In elk nummer vind je een activiteitenkalender en een boek- en kaartrubriek. De middenbladzijden blijven voorbehouden voor een eigen uitgestippelde wandeling; uniek in zijn soort door de aanduiding van de route op topografische kaarten (1:20.000) van het Nationaal Geografisch Instituut.


Gezond op Stap

Gezond op Stap, is het ledenblad van de Vlaamse Wandel en Jogging Liga over wandelen, gezondheid en natuur. Het blad verschijnt 6 keer per jaar. Gezond op Stap biedt een verscheidenheid aan informatie met fotomateriaal en bevat artikels voor de moderne actieve Vlaming, die houdt van een gezonde vrijetijdsbesteding.

Grande

Grande is een blad over reizen en toerisme. Het tijdschrift verschijnt maandelijks en wordt uitgegeven in een Nederlandse en in een Franse editie. Grande is een uitgave van de Himalaya NV te Zaventem.

Op weg

Op Weg is een Vlaams tijdschrift met ideeŽn voor recreatieve wandel- en fietstrips, voor trekking en voor gezinsvriendelijke wandel- en fietsvakanties. Op de eerste plaats in Vlaanderen en de buurlanden, maar ook in Europa en soms verder in de wereld. Het blad verschijnt zes maal per jaar.

Ga naar de welkompagina
aanmelden nieuwsbrief