Streek GR Kempen

Kempen

Antwerpse Kempen & Noord-Brabant

Lengte: 205 km

Deze topogids beschrijft een 200 km lange rondwandeling ("hoofdroute") rondom het centrale punt Turnhout. Het GR-parcours doorkruist de "Stille Kempen" en flirt met de grens tussen de Belgische provincie Antwerpen en het Nederlandse Noord-Brabant (aansluiting mogelijk op LAW11). Bij deze Streek-GR zijn ook 2 "varianten" voorzien, die elk een aanlooproute vormen tussen Turnhout en de eigenlijke rondwandeling zelf (Oud-Turnhout/Turnhout & Beerse/Vosselaar).

De wandelaar kan met deze topogids dus gemakkelijk een op maat gesneden tocht uitstippelen. In totaal vindt hij in deze topogids immers ca. 300 km wandelplezier beschreven, en dit in een erg mooie streek, met nog veel natuurschoon en (kunst)historische bezienswaardigheden. Wie interesse heeft voor deze streek, kan trouwens verder ook gebruik maken van een - weliswaar oudere - topogids van de GR561.

Topogids Streek-GR Kempen, met opgave van tijd en afstand, overnachtings- en bevoorradingsmogelijkheden en info over openbaar vervoer. Wit/zwart editie met vele foto's en kleurenfoto's op de kaft (1996).

Lees meer ...

Reacties
Geef reactie

Nog geen reacties aanwezig

Links
Nog geen links aanwezig
Ga naar de welkompagina
aanmelden nieuwsbrief