Streek GR Heuvelland

Heuvelland

125 km bewegwijzerde wandelpaden op en rond de heuvels van de Westhoek

Lengte: 125 km

125 km bewegwijzerde wandelpaden op en rond de heuvels van de Westhoek vormen de geel-rode draad van de nieuwe Streek-GR Heuvelland. Je ontdekt een uniek wandelgebied met authentieke dorpjes, panoramische vergezichten en ongestoorde natuurgebieden.

De Streek-GR Heuvelland is doordrongen van panoramische hoogstandjes: Katsberg en Casselberg, Vidaigneberg, Rodeberg, Scherpenberg en Monteberg. Laat je verrassen door aantrekkelijke natuurgebieden als De Breemeersen, Broekelzen en Sulferberg. Dat Vlaanderen nog een stuk doorloopt in Frankrijk, ondervind je in de stadjes Bailleul, Cassel en Steenvoorde. Mesen en Nieuwkerke aan deze kant van de 'schreve' stralen rust en vrede uit. Toch zijn de herinneringen aan de Groote Oorlog steeds dichtbij.

De wandelgids bevat een nauwkeurige routebeschrijving met uitgebreide toeristische en streekinformatie. De route is ingetekend op topografische kaarten (1:50.000). Alle relevante buslijnen in BelgiŽ en Noord-Frankrijk zijn opgenomen.

Of toch liever een lus wandeling? De GR-vrijwilligers werkten 8 dagstappers uit op basis van de nieuwe Streek-GR! Keuze genoeg voor enkele schitterende wandelingen.

Lees meer ...

Reacties
Geef reactie

Nog geen reacties aanwezig

Links
Nog geen links aanwezig
Ga naar de welkompagina
aanmelden nieuwsbrief