Boerderijkamers

Ontdek de rust en de ruimte die het platteland te bieden heeft. Zoek naar Bed & Breakfasts, groepsverblijven en onderkomens bij een boerderij voor een weekend weg. Volop ruimte, activiteiten en dat goedkoop en dicht bij huis!

Wandelenovernachten.nl

Website met overnachtingsmogeljkheden langs LAW- of Streekpaden. De site geeft een overzicht van campings, minicampings, B&B's, trekkershutten, etc langs de wandelroutes.

BBguide

Bent u op zoek naar een Bed & Breakfast voor een romantisch weekendje, ... wenst u de perfecte gastenkamer te vinden voor uw volgende vakantie aan zee, wilt u een kort 'tussendoortje' in een B&B in Brugge of zoekt u een Chambres d'hŰtes voor wat avontuur in de Ardennen? Op BBguide vind je Bed & Breakfasts of Charme Hotels in BelgiŽ of Nederland.

Boerenbuiten

BoerenBuiten is een organisatie die het plattelandstoerisme in de kop van Noord-Holland bevordert. Het BoerenBuiten beschikt over diversen vakantieadressen zoals: bed&breakfast adressen, minicampings, huisjes, appartementen, overige logies en activiteiten in de omgeving.

De Pronkkamer

Sfeervol logeren in het gastvrije Noorden: logies met ontbijt, appartementen en groepaccomodaties.

De Tukhut

De Tukhut, het gastvrije verblijf van de NKBV in de Belgische Ardennen. De in 1983 gebouwde Tukhut ligt in het plaatsje Sy, aan de oever van de Ourthe, circa 45 kilometer ten zuiden van Luik. De Tukhut biedt NKBV-leden en introducťs een eenvoudige maar betaalbare accommodatie, in de sfeer van een "echte" berghut.

Hoeve-en Plattelandstoerisme in Vlaanderen

Hoeve-en Plattelandstoerisme in Vlaanderen (BelgiŽ) biedt een gevarieerd aanbod van verblijfsformules. De vele mogelijkheden voldoen ruimschoots aan de verwachtingen, de vakantiegangers krijgen een zorgeloos verblijf in een familiale sfeer, een rustige omgeving en een smaakvol kader. Laat U verrassen door het hartelijk onthaal en de verzorgde service.

Landgoedlogies

Deze site bundelt verblijfsmogelijkheden met rust, ruimte en historie. Bij d landgoedlogies kun je voor een ochtend, dag, weekend of vakantie te gast ZIJN midden in de natuur. Kunt u genieten en tot rust komen op een oud familielandgoed, rijk aan cultuur, natuur en traditie

Slaapschepen

De site biedt door heel Nederland overnachtingsmogelijkheden aan op schepen. Van Zierikzee tot Zoutkamp liggen de prachtige hotelschepen van de chartervloot klaar om u te ontvangen aan boord. Waar we in de zomermaanden over de Nederlandse wateren zeilen bieden we in de periode van oktober t/m april iedereen de mogelijkheid deze schepen ook als "boot en breakfast" te gebruiken.

Stichting Vrienden op de fiets

De Stichting Vrienden op de Fiets zet zich al jaren in voor goedkope overnachtings-mogelijkheden voor de doortrekkende fietser en de lange-afstand wandelaar. En stelt jaarlijks een nieuw boekje samen met fietsvriendelijke, particuliere gastadressen verspreid over het gehele land. Het aantal gastadressen is dit jaar weer verder gegroeid tot ruim 1900 adressen, waarvan 67 adressen in BelgiŽ (Vlaanderen) en 15 in Duitsland (grensstreek). Donateurs (jaardonatie bedraagt Ä 6,- per huishouden) krijgen het boekje met gastadressen gratis toegezonden.

Vereniging Natuurlijk Kamperen

Een vereniging van eigenaren van aantrekkelijke particuliere natuurkampeerterreinen

Ruimte, rust, kleinschaligheid en natuur zijn de belangrijkste kenmerken van de terreinen. De meeste terreinen hebben prima sanitaire voorzieningen met lekkere warme douches en faciliteiten om de kinderen te kunnen verzorgen. Overbodige toeters en bellen zijn er niet. Zo zul je op natuurkampeerterreinen geen kantines of kampwinkels aantreffen.


Ga naar de welkompagina
aanmelden nieuwsbrief