Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina wordt gemaakt door wandelaar Stefan Horn uit Haarlem die een eigen IT-bedrijf heeft.

Ontstaan

Het begon voorjaar 2000. Mijn plezier in het wandelen wilde ik delen met anderen en ik plaatste routebeschrijvingen op internet van wandelingen die ik zelf gelopen had.

Als enthousiaste wandelaar en internetter kwam ik er al snel achter dat er veel wandelbeschrijvingen op internet staan, maar dat het niet eenvoudig was ze te vinden. Ik combineerde mijn hobbies en zo ontstond het idee voor Wandelzoekpagina, een plek waar vanaf wandelaars eenvoudig wandelingen op internet kunnen zoeken. Nu zoeken wandelaars er ook volop wandelmaatjes wandelboeken, overnachtingsmogelijkheden, informatie over wandelmaterialen, en nog veel meer.

2011

Wandelzoekpagina bestaat 10 jaar en viert dit met een vernieuwde site.

2009

In samenwerking met Wandelen in beeld start Wandelzoekpagina met de publicatie van Groene Wissels.

2008

Wandelzoekpagina start met een zoekmogelijkheid naar wandelingen in Duitsland.

2007

Wandelzoekpagina biedt sinds april 2007 in samenwerking met de Topografische Dienst wandelkaarten aan.

2006

Wandelzoekpagina heeft een volledig nieuw uiterlijk gekregen. Travel-n-Traffic Webdesign heeft de nieuwe opmaak verzorgd.

2005

Wandelzoekpagina bestaat 5 jaar. In de afgelopen vijf jaar is Wandelzoekpagina uitgegroeid tot een uitgebreid en informatief platform voor wandelaars in Nederland en BelgiŽ. De bezoekers van de site hebben door hun reacties op wandelingen, vragen en commentaar hier een belangrijke bijdrage aangeleverd.

2004

Wandelzoekpagina komt met een aparte versie voor de wandelaar in BelgiŽ: www.wandelzoekpagina.be.

2003

Wandelzoekpagina is bij heer driejarig bestaan volledig in een nieuwe opmaak gestoken, zodat de grote hoeveelheid informatie die op de site staat, makkelijker te bereiken is. Geert-Emo Drenth heeft de vernieuwde site vormgegeven.

2000

Sinds 2000 is Wandelzoekpagina in de lucht op een eigen domein www.wandelzoekpagina.nl

Doel

Het doel van Wandelzoekpagina is het verspreiden van informatie over wandelen en over het plezier in wandelen. Hiertoe wordt wandelaars tevens de mogelijkheid geboden informatie en ervaringen uit te wisselen via een elektronisch prikbord en door de mogelijkheid om reactie te geven op wandelingen, tips en links over wandelmaterialen.

De makers

is eigenaar en beheerder van Wandelzoekpagina. Naast deze site voert hij met Horn IT internetprojecten binnen de zorg uit.

Logo of banner

Als je een link naar Wandelzoekpagina wilt maken en een logo of banner wilt plaatsen kijk dan op de bannerpagina voor logo's en banners.


Commentaar en aanvullingen zijn altijd welkom bij de .

Postadres

     Wandelzoekpagina
     Orionweg 16
     2024 TD HaarlemVeel wandelplezier!

Copyright © 2000-2019 Stefan Horn
Ga naar de welkompagina
aanmelden nieuwsbrief