Banners

Op elke gewenste pagina van de Wandelzoekpagina kunt u een advertentie plaatsen (zie bijv. linksboven onder het kopje 'Kijk ook eens bij' op de beginpagina). De kosten hiervan zijn afhakelijk van de pagina('s) waarop uw advertentie staat en de duur van plaatsing. Als u hierin interesse heeft berekenen we graag de kosten voor pagina(s) naar keuze. Vul dan onderstaand formulier in.

Tekstadvertenties

U kunt uw tekstadvertenties plaatsen op bijna elke pagina van de Wandelzoekpagina. U bepaalt zelf op welke pagina uw advertentie komt. U kunt zelfs uw advertentie plaatsen bij bijvoorbeeld een bepaalde wandeling omdat deze wandeling bij u of uw bedrijf in de buurt loopt.

Betalen per klik

U betaalt alleen voor elke bezoeker die via de advertentie naar u site doorklikt. En u bepaalt zelf hoeveel u per doorklik wilt betalen.

Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina is een van de grootste sites over wandelen in Nederland. Vanaf Wandelzoekpagina kunnen bezoekers zoeken naar dag-, stads, GPS-wandelingen en meerdaagse wandeltochten in Nederland. Daarnaast vindt de wandelaar er alles over wandelen, wandelmaterialen, wandelboeken.

Bezoekers

De site wordt bezocht door breed en groot publiek. Maandelijks komen er meer dan 4.000 bezoekers (zie Statistieken).
Een prima plek dus om gericht te adverteren voor uw activiteiten en/of producten.

Niet-commerciŽle advertenties

Aan het plaatsen van een advertentie zijn kosten verbonden. Particulieren kunnen op niet-commerciele basis kosteloos vragen stellen op het Forum. Vermeldingen van producten of diensten die aangeboden worden door niet-particulieren, worden uit het forum verwijderd.

Meer informatie

Heeft u interesse om een advertentie te plaatsen op de Wandelzoekpagina, vul dan voor meer informatie het onderstaande formulier in.

Naam
E-mailadres
Onderwerp van de advertentie
Opmerkingen/vragen
Ga naar de welkompagina
aanmelden nieuwsbrief