2Link.be wandelen

Verzameling links over wandelen in Vlaanderen, WalloniŽ, meerdaagse tochten, bedevaarten, wandelen met kinderen, stadswandelingen en wandelclubs.

B-sport.starttips

Verzameling links over vele soorten van sport.

Broodje Brussel wandelingen

De Broodje Brussel-wandelingen zijn speciaal gemaakt om Brussel op eigen houtje te gaan verkennen. Gewoon een frisse neus halen in de buurt van het werk of samen met een paar collegaís een boeiende wandeling maken. Deze wandelparcours duren gemiddeld een uurtje. Onderweg zijn er waar mogelijk verschillende cafeetjes en winkeltjes waar u naar believen een stop kan inlassen (niet inbegrepen in uurtijd). Per wandeling krijgt u tekstuitleg en een kaartje erbij. Zo vindt u vanzelf de weg. Wij wensen u een mooie wandeling toe

Camino Comfort

Website voor Nederlandse pelgrims die op weg gaan naar (o.a.) Santiago de Compostela met informatie over planning, training, workshops, begeleide wandelingen op de Camino naar Santiago.

Fiets- en wandeltochten in BelgiŽ

Er bestaan voldoende sites met fiets- en wandeltochten, vandaar zullen wij u hier doorverwijzen naar hen. We zullen er wel telkens een beetje uitleg bij geven. Wij geven u ook de raad om telkens naar de site van de stad of gemeente zelf te kijken, zij geven meestal ook aan welke wandelingen of fietstochten er zijn.

Fit op Stap wandelprogramma

Het Fit op Stap Wandelprogramma is voor iedereen die aan zijn/haar fitheid wil werken de ideale activiteit. Door de begeleiding en de verantwoorde trainingsopbouw biedt het net iets meer dan het Ďgewoneí wandelen. Het Fit op Stap wandelprogramma betekent werken aan de conditie om uiteindelijk te kunnen doorwandelen in groep, onder leiding van een ervaren trainer.

Hiking-site - BelgiŽ

Op deze pagina vind je informatie over: routes, overnachten, buitensport- en kaartenwinkels, openbaar vervoer en het weer.

Marching

Zoekmogelijkheid naar georganiseerde wandeltochten op datum van Marching. Marching telt niet minder dan 2.000 tochten over gans BelgiŽ met alle nodige inlichtingen om eraan deel te nemen. Het boek brengt ook dit jaar een schat aan informatie en is voor elke wandelliefhebber dť leidraad bij het bepalen van zijn of haar deelnames aan tochten. Voor alle tochten vermeld in MARCHING 2004 worden naast de datum en plaats van gebeuren ook bijkomende gegevens vermeld, zoals inschrijvingsprijs, aard van het parkoers, aantal deelnemers aan de voorgaande editie, afstanden, starturen, e.d.m.

Natuurgek.nl


Natuurwandelen, natuurfotografie, natuurinfo. Kortom: NATUUR, dŠŠr draait het om bij de schrijvers van www.natuurgek.nl. Blog van de redactie van Grasduinen.

Natuurgrenspark De Groote Heide

In het natuurgebied kun je uitgebreid wandelen en genieten van de natuur. Naaldbossen worden afgewisseld met heidegebieden en er leven veel verschillende diersoorten in het Brabants en Limburgs landschap. Naast de mooie natuur zijn er ook historische monumenten en andere bezienswaardigheden te bewonderen in de dorpen en steden.

Nordic Walking BelgiŽNr 1 -site -wandelen in Nederland en BelgiŽ

Verzameling wandellinks

Overzicht GR`s

Overzicht Sentiers de Grande Randonnťe (SGR) in BelgiŽ en Luxemburg, met kaart.

Pasar

Website met wandelinformatie, wandelroutes, wandelvakanties, wandelsites en wandelnieuws in BelgiŽ.

Pelgrimswegen naar Rome

De Vereniging Pelgrimswegen naar Rome is in 2007 opgericht voor iedereen die belangstelling heeft voor pelgrimstochten, te voet of op de fiets, naar Rome. Daarnaast is er binnen de vereniging ervaring met pelgrimsroutes elders in ItaliŽ en Europa. Deze ervaringen worden gedeeld op de website, in publicaties en regionale en landelijke bijeenkomsten.

RTC - BelgiŽ

Wandelingen, wandelorganisaties en -evenmeneten in BelgiŽ

Smokkelroutes zijn ideale wandelpaden

Honderden jaren lang was de smokkel tussen BelgiŽ en Frankrijk een belangrijke bron van inkomsten voor de grensbewoners. Hun verhalen en smokkelspullen werden verzameld in een nieuw museum dat nu zondag de deuren opent in Godewaersvelde, een dorpje net over de Franse grens.

Trekkersgroep Schampavie

Avontuurlijk wandelen en fietsen in BelgiŽ en omgeving. Schampavie heeft niet de bedoeling zo veel mogelijk sites te verzamelen, wťl een selectie van de bťtere sites ivm wandelen, fietsen, trekken, reizen, natuur.

Tweevoeter - BelgiŽ

Met informatie over wandelroutes, overnachtingsadressen, kaarten, boeken, weer en vervoer en vele links.

Vakantiegenoegens.be

Overzicht bewegwijzerde wandelpaden in Vlaanderen

Vlaamse Wandel- en Jogging Liga

Federatie van wandelverenigingen in Vlaanderen. Op de site staan contactadressen, wandelkalender en rubriek over gezond wandelen.

VZW Grote Routepaden

GR&LF heeft in Vlaanderen 3000 km GR-paden en 1200 km LF-routes. Ze zijn op uniforme wijze bewegwijzerd en sluiten aan op routes in WalloniŽ en de buurlanden (zie bij links). Op deze site vind je een overzicht van alle Vlaamse routes.

VZW Grote Routepaden

Franstalige zusterorganisatie van de vzw Grote Routepaden. (frans- en Nederlandstalig).

Wandel.zappsite.nl

Site met links over wandelen in Nederland en daarbuiten

Wandelen op Heerbanen in BelgiŽ

Houdt U van wandelen en wilt U in uw vrije tijd wel eens een origineel traject van een 2000 jaar oude Romeinse heerbaan in BelgiŽ bewandelen.

Wandelen.start.be

Verzameling wandelsites, met links naar wandelclubs, wandelaccomodaties en wandelpaden in binnen en buitenland

Wandelsites.nl

Verzameling algemene link, persoonlijke sites, wandelverenigingen, LAW-sites en wandelforums.

WandelwikiGa naar de welkompagina
aanmelden nieuwsbrief