Wandelen in BelgiŽ

Wandelzoekpagina biedt wandelaars informatie over wandelen, zoekmogelijkheden naar wandelingen in BelgiŽ, meer dan 1200

dagwandelingen,

stadswandelingen en

GPS-wandelingen, kortom alles over wandelen.
Afstand vanaf   t/m   km
Provincie
Zoeken naar wandelingen   Uitgebreid zoeken naar wandelingen

Vakantietip: GR 126 Brussel- Semois

Vakantietip: GR 126 Brussel- SemoisMede door de grote variatie aan landschappen is GR 126 een van de meest boeiende GR's in BelgiŽ. Na Brussel, het ZoniŽnwoud en Waals-Brabant belandt de route in de weinig bekende, maar daarom niet minder interessante Sambervallei, de indrukwekkende Maasvallei en het veel intiemere Houillevalleitje en tenslotte de diep ingesneden Semoisvallei. Afwisseling gegarandeerd.

Vernieuwd: Vlaanderenroute

Vernieuwd: VlaanderenrouteDe Vlaanderenroute (GR 128) is vernieuwd. De Vlaanderenroute biedt de wandelaar het hele staalboek van Vlaamse landschappen. De route geeft de mogelijkheid het eigen land echt te verkennen, van west naar oost, van Heuvelland tot Teuven.

De gloednieuwe wandelgids beschrijft het traject van Heuvelland tot Voeren in beide richtingen. De route is bewegwijzerd met wit-rode strepen. De GPS-track kun je gratis downloaden.


Wandelknooppunten in Vlaanderen

Wandelknooppunten in VlaanderenDe website www.wandelknooppunt.be maakt het wandelen langs wandelknooppunten wel heel makkelijk. Je stippelt je wandeling uit op een kaart. Je print de wandeling of download de GPS-track. En je kunt op stap.

Op dit moment kun je op de website al wandelingen uitstippelen op basis van alle wandelnetwerken uit de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.


Wandel langs de Stelling van Antwerpen

Wandel langs de Stelling van AntwerpenMet deze nieuwe wandelgids wandel je in 7 etappes en 135 km langs de 100 jaar oude historie van de Stelling van Antwerpen. De gids beschrijft de wandeling met wandelkaarten, informatie over openbaar vervoer en horeca en veel achtergrondinformatie over de Stelling van Antwerpen. Journalist Joost Vermeulen en fotografe Rťnie van der Putte ontdekten bij toeval de verlaten schoonheid van deze militaire monumenten en maakten deze fraaie wandelgids.

Al wandelend leer je iets over de Stelling zelf en over de dramatische dagen in het najaar van 1914. Je kunt de gids direct bestellen.


Meer artikelen...

Ga naar de welkompagina
aanmelden nieuwsbrief